> Om oss
> Om restauranten
> Verdens sunneste hurtigmat
> News
Tønsberg domkirke
Om oss Your current position:Home -> About us -> Om ossMaritim Hotell ligger sentralt plassert i Tønsberg, i rolige og historiske omgivelser. Fra hotellet er det gangavstand til Tønsberg Brygge, byens handlegater og shoppingsentre, Slottsfjellet, byens museer og kollektivtransport. Hotellet ligger ved siden av ruinene etter St. Olavsklosteret og St.Olavskirken. Ovenfor hotellet ligger Tønsberg bibliotek.

 

Maritim Hotell er et familiedrevet hotell, som tilbyr enkeltrom, dobbeltrom og familierom med plass til 3-8 personer. Samt store minisuiter med boblebad. Hos Maritim hotell kan du leie kurs, konferanse og selskapslokaler Vi har lokaler som tilpasses fra antall 5 til 80 personer. Rommene er nyoppussede, har egne bad, kabel-TV, flatskjerm-tv, kjøleskap, telefon og gratis trådløst internett. Enkelte rom har også en koselig sittegruppe. Hotellet har roomservice. Vi tilbyr også kjøring til og fra flyplasser, jernbanestasjon etc. etter avtale. Vi har også mulighet for utleie av bil.

 

Nede i lobbyen har hotellet en gratis stasjonær pc med internettilgang til gratis bruk for gjestene.

 

 

Vi har parkering bak hotellet.HOTELLETS HISTORIE:

Maritim Hotell er Tønsbergs eldste hotell. Det opprinnelige bygget ble oppført i 1910 og het Tønsberg sjømannshjem. Som navnet tilsier ble stedet benyttet av sjømenn. Tønsberg Sjømannsforening kjøpte eiendommen i 1923 av innsamlede midler, og drev sjømannshjemmet. I 1949 brant bygget ned. Dagens bygg stod ferdig oppført i 1955, men etter hvert ble det mindre og mindre behov for sjømannshjem, og i 1970-årene ble eiendommen omgjort til hotell. Tønsberg sjømannsforening stod fremdeles som eier i mange år, og leide ut hotellet til flere forskjellige personer. Etter å ha leid hotellet i mange år, kjøpte dagens eiere eiendommen i 2006. Etter dette har hotellet blitt oppusset og modernisert.


Storgt 17, 3126 Tønsberg - Tel +(47) 33 00 27 00 Fax +(47) 33 31 72 52
Maritim Hotell AS www.maritimhotell.no booking@maritimhotell.no
Org.nr: 912 133 168 www.maritimhotell.com   Powered By dotodo.net